Gość martines Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam! Jak w temacie, podłaczajac centralny zamek do alarmu metodą prób i błędów dochodziłem jak sie podpiąć. Efekt tego taki, że zamek całkowicie odmówił posuszeństwa i nie zamyka ani nie otwiera drzwi. Czy ktoś wie gdzie znajdę odpowiedzialny za centralny zamek bezpiecznik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nie zabardzo wiem ale zamieszczę fotkę mojej instalacji centralnego zamka te dwa przewody to jest prawidłowe podpięcie alarmu do centralki centralnego zamka może to ci w czymś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martines Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Doszedłem, ze w moim modelu nie ma w drzwiach kierowcy siłownika, czyli muszę go założyć. Nie wiem tylko czy zakładać slave i podpinać się pod centralkę, czy założyć master i podłączyć się pod niego. Rozważania te mają sens dopiero jak zamek wogóle zacznie działać z kluczyka bo na razie to centrala ni ma:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A gdy od środka zamykasz dzwi od strony kierowcy to wszystke dzwi się zamykają? Sprawdź to też na miejscu pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martines Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nie nie zamykają się. Tak jakby wogóle nie było centralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To raczej nie masz silownika bedziesz musial zakładać.... to ten schemat na nic ci sie nie przyda bo to jest fotka fabrycznego centralnego zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martines Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Heh nie dogadaliśmy się Gdy zamykałem od strony kierowcy to zamykały sie wszystkie oprucz przednich pasażera, bo ten zamek od początku szwankował. Nie wiem czy od strony pasażera zamykał wszystkie, bo u mnie nie działał wogóle. Pozostałe drzwi się zamykały zamkem w drzwiech kierowcy tylko coś zepsułem i nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A teraz czaje czyli miałeś działający centralny zamek tylko się zje...psuł to musisz z jakim elektrykiem pogadać. Ja się nie znam tylko widziałem jak mi zakładali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martines Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No i zrobiłem. Podłaczyłem mastera i działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No to nieźle sam naprawiłeś masz satysfakcje że nie musiałeś płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No i zrobiłem. Podłaczyłem mastera i działa:) Slave by wystarczył ale najważniejsze że działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario77 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a masz moze kolego jakiś opis przewodów jak podłaczałeś alarm, bo też mam zamiar a to by wiele ułatwiło, dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi