Piotrek_S Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 OK koledzy, wszystko juz jasne. Myslalem ze to pompa wody, bo cieklo od spodu tam i kupilem pompe wymienilem, odpalam samochod sie nagrzewa a z pod glowicy z boku jakby gejzer. tak wiec uszczelka pod glowka poleciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grz3chu Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Tak jak mówiłem, u mnie było identycznie. Najlepsze, że na wodzie nic nie kapało z pompy a jak zmieniłem na płyn to leciało ciurkiem....woda paruje i pewnie robi się jakieś podciśnienie, nie mam pojęcia, na płynie w ciągu paru minut jazdy cały poleciał, pompe zmieniłem i fru z uszczelki P.S. Napisz gdzie będziesz walczył z uszczelką bo w sumie jestem z Nowego Dworu i u nas ciężko z mechanikami co sie podejmują primerki mojej musiałem z wujkiem zmieniać samemu. Lepiej jakiegoś znać w okolicach. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Fotki z placu boju: Mechanikow to pewnie by sie paru znalazlo w okolicy, ale ja wole sam zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi