stefino Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witajcie !! Mam mały dylemat. Chcę kupić orginalne kołpaki do mojego cuda lecz moje pytanie brzmi: czy opłaca się sprowadzic je z niemiec nowe z salonu za około 650 PLN za 4 sztuki czy też lepiej poszukać ich w polsce(cena w aso w Polsce za 4 szt przekracza 1300PLN!!!) na złomach itd dodam tylko że nikt nie ma takich w polsce lub jeśli są to połamane..... proszę o poradę pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja bym nawet 650 :shock: nie dał za kołpaki. Taka jest moja opinia. Poszukaj może gdzieś taniej znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 za 650 pln to aluski z oponami kupisz dobrze poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egon Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a za 1300pln, bardzo ładne aluski. pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Przyłączę się do pozostałych opinii. Za taką kasę kupisz alusy. Na kołpaki można wydać 50zł a nie 650 czy 1300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skarap Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 hahahaa kolpaki! nieeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam, nie napiszę nic innego niż koledzy przede mną. Za taką kasę nie kupiłbym kołpaków. Wolałbym dołożyć trochę do tych 650 zeta i kupić alu-felgi. Jak poszukasz, to na 100% znajdziesz coś w niezłym stanie. Gdybym kupił kołpaki za taką kasę, a za tydzień okazałoby się, że mi je zdjęli na parkingu pod marketem, to lekko bym się zdenerwował Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 stefino, a dlaczego tak bardzo chcesz te kołpaki kupić a nie tak jak radzą koledzy alu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 stefino, a dlaczego tak bardzo chcesz te kołpaki kupić a nie tak jak radzą koledzy alu :?: No właśnie A jak ci je zwiną to co będzie ? Lepiej dołożyc i kupić aluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Aaaa... jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała. W zeszłym roku kupiłem do mojej Micry aluski DOTZ IMOLA 14" i za 4 szt. nowiutkich felg zapłaciłem 1000zł. Także wydanie takiej kasy na klepaki, które jak już wyżej napisano można łatwo ukraść (sam jestem tego przykładem-miałem oryginalne klepaki NISSAN'a i śmignęli mi je z parkingu w samym centrum miasta) jest troszkę przesadą. Kup ALUSY :!: Wyglądają ładniej i nikt ich nie zdejmie w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi