Gość appaloosa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam Mam następujący "problem" - pas kierowcy lekko popiskuje przy napinaniu. W czasie jazdy gdy jestem zapięty w pas bezpieczeństwa i samochód porusza się po nierównościach, tak że pas jest lekko naciągany , słychać lekkie popiskiwanie/skrzypienie - po energicznym pociągnięciu za pas odgłos ustaje, żeby za jakiś czas powrócić. Nie wiecie co z tym fantem zrobić ? Gdzie ew. należy nasmarować i czy wogóle należy smarować mechanizm ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek_Almera Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 U mnie wystarczyło spryskać górmą srubę (od tej ruchomej obejmy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość appaloosa Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A czym spryskiwałeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 u mnie to samo, wściec się można. też jestem ciekaw czym to kolega wiesiek potraktował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zazwyczaj coś typu : WD40 pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.