Gość kubag Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Pomozcie, poszukuje sprzegla proszkowego do micry 1.0 97r automat PILNE!!!! Jak by ktos cos wiedzial na ten temat to prosze o info gg2598001 lub 606145416 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 moge zalatwic nowe sprzeglo proszkowe do k11 skrzynia automatyczna bezstopniowa cvt.ok1000zł oryginał ,odradzam zakup uzywanego , sprzeglo proszkowe nie powinno byc uzywane w innym aucie szczegulnie jezeli troszke lezakowalo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubag Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A moge dostac do Ciebie na maila jakis kontakt telefoniczny bo bylbym zainteresowany? Moj mail kuba_groszyk@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 A moge dostac do Ciebie na maila jakis kontakt telefoniczny bo bylbym zainteresowany? Moj mail kuba_groszyk@o2.pl dawno mnie nie bylo zaraz wysle na maila namiary do mnie mozna zamknac temat kolega sie nie odzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubag Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Niestey nic do mnie na maila niedoszlo, a sprzeglo juz musialem sobie poradzic bo mi sie spieszylo dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 ul.spokojna 7 firma ,,samko,, zadzwonie jutro i podam numer bezposrednio do kierownika :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.