Gość marcinde Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 wymieniał ktoś żarówkę światła mijania w N16 FL? Podobno łatwo zepsuć cały klosz przy okazji. chyba muszę zrobić samemy bo jestem na wakacjach, a do ASO mam kawał drogi. może macie jakieś pomocne wskazówki jak tego dokonać. Problem może trywialny, ale proszę o poradę. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witam. Podobno łatwo zepsuć cały klosz przy okazji Problem jest w tym, że wtyczka nie chce dobrowolnie zejść z żarówki. A jak będziemy ją ciągnąć, to w końcu pęknie oprawka. Także należy najpierw odpiąć drucianą agrafkę, a następnie mając żarówkę w ręku przy pomocy np. wkrętaczka zsunąć wtyczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 dziękuję pięknie. [ Dodano: Pon 14 Sie, 2006 ] już wymieniłem. dzięki za wskazówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Podobno łatwo zepsuć cały klosz przy okazji Najgorsze że w manualu błędnie opisano procedurę wymiany. Najpierw sugerują zdjęcie wtyczki a nie odpięcie "metalowej spinki". Ponieważ wtyczka za pierwszym razem ciężko schodzi (przynajmniej u mnie tak było) - łatwo o uszkodzenie mocowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.