Gość Szynol Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ostatnio taki problemik u mnie sie pojawil... mianowicie strasznie zaczelo mi skrzypiec tylne zawieszenie:/ Wiecie moze jak sobie z tym poradzic? Bo poza efektami akustycznymi wszystko jest ok, nic nie wozi, nie dobija... wnioskuje wiec, ze raczej nie trzeba wymieniac amorkow... ale samo skrzypienie - no coz - zaczynam sie czuc jak w polonezie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 zakolysz na boki tylnia czescia auta i zobacz czy slychac stukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szynol Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 nic nie slychac... poza skrzypieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 a ktory to rok Szynol?? http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?F...23d801f56e1.jsp najczesciej co pada (u mnie tez i musialem wymienic) to taki lacznik. Jesli masz maxime 95+ to zobacz na foto nr13 w podanym lnku. Czesc o ktorej mowie tez oznaczona jest 13tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szynol Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 rocznik 95... hmmm - trzeba bedzie do mechanika sie przejechac, zeby to zobaczyl. Dzieki za pomoc:) a juz mialem nadzieje, ze sam sobie poradze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 rocznik 95... hmmm - trzeba bedzie do mechanika sie przejechac, zeby to zobaczyl. Dzieki za pomoc:) a juz mialem nadzieje, ze sam sobie poradze... ja sam wymienilem, bez mechanika. niecala godzina roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Nie wiem jeszcze jak jest zbudowane zawieszenie maximy bo dopiero przymierzam się do zakupu ale najczęściej coś skrzypi jak woda dostanie się między elementy gumowe lub do sworzni kulistych. Częst pomaga strzykawka z olejem i grubą igłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mi tam nic nie skrzypi w zawiasie. Ale za to mam piekny koncert w kabinie na nierownym asfalcie :/ zaglowki, cos w bagazniku, cos w podszybiu przednim po prawej od kierowcy. Szok. Ma ktos pomysl na to? tasma nie pomaga juz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szynol Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 rocznik 95... hmmm - trzeba bedzie do mechanika sie przejechac, zeby to zobaczyl. Dzieki za pomoc:) a juz mialem nadzieje, ze sam sobie poradze... ja sam wymienilem, bez mechanika. niecala godzina roboty no to moze pokusze sie zeby samemu zrobic:) Dam znac jak poszlo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 rocznik 95... hmmm - trzeba bedzie do mechanika sie przejechac, zeby to zobaczyl. Dzieki za pomoc:) a juz mialem nadzieje, ze sam sobie poradze... ja sam wymienilem, bez mechanika. niecala godzina roboty no to moze pokusze sie zeby samemu zrobic:) Dam znac jak poszlo;) bedziesz potrzebowal duzo pary w ramionach. musisz naciagnac tylna belke bo inaczej lacznik nie wyjdzie. no chyba ze ci sie chche wszystko rozkrecac ale to jzu ze 4 godziny w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi