Jerzy Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Muszę wymienic sprężyny przedniego i tylnego zawieszenia.Podpowiedzcie czy są jakieś zawmienniki. Dzięki za podpowidź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A powiedz ile chcesz przeznaczyć na sprężyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 chcę jak najtaniej,ale jak nie będzie wyjścia,to zamówię oryginalne do micry k 10 przesyłam pozdrowienia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boris.blank Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zadzwoń do gościa:0509049885 - ma Mikrę przy rondzie Babk ana częsci i ma sprężyny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 witam wszystkich ostatnio szukam jakiś niższych i troszke twardszych sprężyn do mojej k10 znalazłem w katalogu spręzyny od jakiegoś Daihatsu czy Datsuna wszystkie wymiary są takie same tylko sa o 30 mm niższe i o 0,25 mm grubsze jeszcze sie zastanawiam ale jeśli nie znajde nic innego to chyba je kupie. a moze macie dostęp do orginalnych niższych sprężyn do k10 albo jakiś zamienników które by pasowały :] pozdrawiam paps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 witam wszystkich ostatnio szukam jakiś niższych i troszke twardszych sprężyn do mojej k10 znalazłem w katalogu spręzyny od jakiegoś Daihatsu czy Datsuna wszystkie wymiary są takie same tylko sa o 30 mm niższe i o 0,25 mm grubsze jeszcze sie zastanawiam ale jeśli nie znajde nic innego to chyba je kupie.a moze macie dostęp do orginalnych niższych sprężyn do k10 albo jakiś zamienników które by pasowały :] pozdrawiam paps Jeżeli chcesz oryginalne to napisz do firmy platimex: hubert@platimex.pl Ja za komplet do k10 zapłaciłem 350 zł i naprawdę jeździ się na nich DUŻO lepiej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 dobre są sprężyny k+f ale zapewne one są lekko droższe bo to jest dobra marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 350zł komplet 2 czy 4 sprężyn ?? bo na tył też by mnie interesowało :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Za 350 zł 4 sprężyny! Wiem że kupiłem jeden z ostatnich kompletów do k10. Dowiedz się teraz co, jak i za ile pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 te sprężyny od datsuna kosztują 260 zł za komplet tylko na przód :/ wienc raczej sobie odpuszcze. dzięki za wszystkie info jeszcze dziś do nich napisze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi