Gość JANOO1 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witam wszystkich i oczekuję pomocy! Otóż w mojej almerze n15 mam taki problem,że jak zdejmę nogę z gazu, to na wolnych obrotach - obroty te spadają poniżej 400 i zdaża się czasami że silnik zgaśnie.Nie jest to bardzo często, ale denerwuję się.Zauważyłem też, że jeżeli jest włączona dmuchawa to wprawdzie skoki obrotów występują - ale silnik nie gaśnie. Nie wiem czy opisałem swój problem dosyć jasno, ale liczę na pomoc. Pozdrawiam JANOO1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 witam. czeka Cię czyszczenie przepustnicy PS.problem poruszany WIELE razy (przed zadaniem pytania najpierw poszukaj na forum) szukajka nie gryzie :idea: http://www.nissanklub.pl/forum/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost30 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 czyszczenie przepustnicy i moze byc takze silniczek krokowy a w ostateczności przepływomierz. mialem podobny problem , obecnie po wyzej wymienionych czyszczeniach wszystko w jak najlepszym porządku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.