Gość Czmiel Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam! Moja rodzicielka stała się niedawno szczęśliwą posiadaczką P-12. W porównaniu z Corsą, którą jeździła do tej pory i moją Sieną, którą jeżdżę już osiem lat to naprawdę komfortowe auto, niemal limuzyna . Jest jednak jedna rzecz, która nie daje mi spokoju – to auto wręcz trzeszczy na wszelkich wybojach, nierównościach i garbach poprzecznych. Wcale nie trzeba się wsłuchiwać by te trzaski usłyszeć – mam wrażenie, że rusza się i skrzypi wszystko wewnątrz kabiny! A przecież Primera to auto z półki o kilka klas wyższej niż ww. a w Sienie czy Corsie takich trzasków nie było nawet na największych wybojach - a przynajmniej nie z kabiny - jak jest to w przypadku Primery :/ Czy to przywara tego egzemplarza czy po prostu Primery są tak „doskonale” spasowane? I cóż można z tym począć? Rozkręcić, wypełnić silikonem? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i sugestie! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XGrzesX Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Z tego co zauważyłem to wszystkie P12 mają tak kiepsko spasowane elementy wnętrza. Szczególnie rzuciły mi się w oczy paskudnie spasowane plastiki na słupkach bocznych oraz odłażące plastiki na progach. Tandeta okrutna .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clex Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 u mnie wszystko wyglada OK, ale moze dlatego, ze mam wersje tekna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 chyba po renault tak im przeszlo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XGrzesX Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 u mnie wszystko wyglada OK, ale moze dlatego, ze mam wersje tekna. Wersja nie ma tu znaczenia. Może zależy od wrażliwości użytkownika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clex Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 mialem okazje jechac wersja bodajze akcenta (bez navi) i ze zauwazylem jakosc materialow uzytych do wykonczenia w porownaniu do tekna jest znaczaco rozna. auto kupilem glownie dlatego ze podobalo mi sie wykonczenie wnetrza i wyposazenie. wczesniej ogladalem C5, lagune i mondeo i zadne z nich nie dorastalo do piet. auto przejechalo 140tys km i odpukac nic nie odlazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.