maxpaynemm Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witajcie Mam do kupienia bardzo okazyjnie haloheny do almerki... niestety mam wrażenie że są one niekompletne a mianowicie nie ma ani żarówki (ale to najmniejszy problem) ani żadnych osłon tejże żarówki :? Jak oczywiscie widać na załaczonym foto od tyłu są same otwory... nie ma zupełnie nic. Sprzedający zapewnia mnie że to wszystko kupuje się razem z żarówką ale ja mam wątpliwości :? Powiedzcie mi czego tutaj brakuje i czy będą z tym jakieś problemy??? Jakie żarówki są do tych halogenów?? Bardzo proszę o szybką poradę bo nie wiem czy je brać!! Dodam że mogę je kupić za 40zł Ale czy warto??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hmmm tak mi sie wydaje ze powinny tam byc jeszcze jakies takie zaczepy do mocowania zarówki do tego potrzebne beda Ci jeszcze kostki moge Ci zerknac jutro z rana dokładniej moze jakies foto pstrykne, ale za ta cene warto wziasc moj kumpel potrzebuje np. lewy bo mu sie rozbił wiec ja nie wezniesz to dawaj szybko namiary na tego goscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hmmm tak mi sie wydaje ze powinny tam byc jeszcze jakies takie zaczepy do mocowania zarówki do tego potrzebne beda Ci jeszcze kostki moge Ci zerknac jutro z rana dokładniej moze jakies foto pstrykne, ale za ta cene warto wziasc moj kumpel potrzebuje np. lewy bo mu sie rozbił wiec ja nie wezniesz to dawaj szybko namiary na tego goscia. Hmmm... ale to wyglada tak jak by się żarówkę wkładało i przekręcało :?: Jak byś mógł zrobić foto to będe wdzięczny:) PS a jakie żaróweczki tam wchodzą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 oki raniutko zrobie Ci fote i zobaczysz sobie co i jak tam ma byc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 PS a jakie żaróweczki tam wchodzą?? może takie coś HB3 HB4 HB9 jako lewa HB11 jako prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Panowe bardzo pilnie potrzebuję wtyczek do żarówek HB4!! Czy może ktoś z was wie gdzie to mozna kupić?? Obleciałem u siebie wszystkie sklepy i nigdzie nie można dostac wtyczek do tych zarówek :? Może ktoś z was ma do odsprzedania albo wiecie gdzie można takie coś kupić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.