Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

brak napiecia w tylnim gniezdzie zapalniczkowym

Gość vqsoft1

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj odkrylem ze nie mam napiecia na tylnim tunelu. moze spotkaliscie sie z tym problemem ? moze wiecie ktory bezpiecznik za to odpowiada ?

pozdrawiam

A sprawdzałeś napięcie przy włączonym zapłonie czy wyłączonym???

Proąd pojawia się tam TYLKO przy włączonym zapłonie :? jak dla mnie to lipnie to rozwiązali bo np: żeby naładowć sobie telefon musze siedzieć i pilnować samochodu :?

Bezpieczniki to najlepiej posprawdzaj po koleji :)

dzisiaj odkrylem ze nie mam napiecia na tylnim tunelu. moze spotkaliscie sie z tym problemem ? moze wiecie ktory bezpiecznik za to odpowiada ?

pozdrawiam

A sprawdzałeś napięcie przy włączonym zapłonie czy wyłączonym???

Proąd pojawia się tam TYLKO przy włączonym zapłonie :? jak dla mnie to lipnie to rozwiązali bo np: żeby naładowć sobie telefon musze siedzieć i pilnować samochodu :?

Bezpieczniki to najlepiej posprawdzaj po ko

leji :)

sprawdzalem i tak i tak

jednak dawniej anpiecie bylo tam na stale! niezaleznie od kluczyka!

heh tez mam z tym "problem" - tez nie ma tam napiecia... fakt faktem ze nie uzywam ale jak kiedys bylo mi potrzebne to musialem kable ciagac od przodu...

tyko ja nie wiem czy kiedy kolwiek tam jakis prad byl... nigdy nie uzywane...

pozdrawiam

myslalem, ze problem mnie nie dotyczy, bo sam tego gniazda nie uzytkowalem... do soboty, chcialem podpiac cb a tu lipa, nie dziala :( bede musial oblookac ten bezpiecznik o ktorym piszesz

• 2 miesiące temu...

To jakaś generalnie lipa z tymi bezpiecznikami w tych tylnych zapalniczkach. Zamontowałem CB i sądziłem, że właśnie tam je będę włamczał. Ale sie przeliczyłem. Korzystając z Waszych rad jutro wymienię ten bezpiecznik i sprawdzę czy działa.

Pzdr.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...