Gość benkas Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 A więc po wielu rozmowach na temat kupna głośników do Nissana Sunny sedan N14, zdecydowałem się na zakup np. takich, ale nie koniecznie z aukcji: http://www.allegro.pl/item120911528_helix_...mk2_sklep_.html skomentujcie mój wybór jeszcze przed zakupem. Dodam, że radio to JVC KD-G322. Ale mam jeszcze jeden problem związany z tymi głośnikami, a mianowicie nie wiem jak pprzymontować (i gdzie to zrobić) gwizdki. Więc proszę posiadaczy sunnego o podpowiedź na temat umieszczenia gwizdków na/w dzwiach. Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za ewentualne odpowiedzi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ja w zeszłym roku kupiłem niebieskie helixy ale współosiowe i jestem zadowolony. Montowałem na próbe kilka modeli po ok 200zł i tamte helixy grały wg mnie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 też zwróciłęm uwage na ten zestaw sam jestem ciekawy jak to cyka, czekamy na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToM_TK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Bardzo fajne glosniczki jak za ta kwote, prawde mowiac znajomy kupil i bylem milo zaskoczony. W sumie Helix to prawie Brax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.