Gość Celi77 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 A moze to was zainteresuje ??? Mam nadzieje ze nie bedziecie juz sie martwic ze wasza wersja jest uboga bo oznaczenie wiele wam tak naprawde nie powie oprucz tego co tu daje http://img511.imageshack.us/my.php?image=n...meran158mm2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limo Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Mam GX z ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość głodny8 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 mam almerke z 1996r. ale wersja jest nie gx, s, slx ale NX czy wie ktoś co to za wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KKK Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Czyli tak jak ja Na pewno wszystkiego się dowiesz po rozkodowaniu VIN. Moja to SR. Tak oznaczane były Almerki sprzedawane we Włoszech. Model code: EAYALQFN15EGADFACA Internal color: G - BLACK External color: KH3 - BLACK SOLID Production year/mon: 9602 Model start year: 9507 Model finish year: 0004 Model: Nissan ALMERA N15 Description: TRANS - MANUAL TRANSMISSION BODY - 3 DOOR HATCH BACK ENGINE - GA16DE TYPE ENGINE WHL/AREA - 2WD/CENTER EUR GRADE - SR Reference: ****A RR SEAT BELT (WITH A/ELR) ***C* 4-SPEAKER **A** FR FOG LAMP & HI-MOUNT STOP LAMP & **A** RR AIR SPOILER *F*** 5-1/2JJx14 ALLOY WHEEL & ANTILOCK- *F*** BRAKE SYSTEM D**** LEATHER PARTS (STEERING WHEEL,SHIFT D**** -KNOB,PARK BRAKE KNOB) & WITH FR- D**** HEADREST ADJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi