Gość zbigniew_l Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Przymierza sie do instalacji gazowej w almerze rocznik 2002 (kupiona w lutym 2003). Czy ktoś eksploatuje taki samochód? Z jakim układem zasilania gazowego? Gdzie montowany itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja co prawda mam z 2001 ale z LPG i narazie (odpukac) bez wielkich problemow... zakładany w Wyszogrodzie - sekwencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 W tym roczniku to tylko sekwencja. I nawet nie daj się namówić na tradycyjną. Nie zdążysz wyjechać z warsztatu i zapali się "check". Ja jeżdże na SEQUENT24 BRC i jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja mam jakas matrix (cos tez dino) dokladnie nei pamietam i check sie nie palil... polecam dobry warsztat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 jeśli Matrixy - to polska Diego niedroga i ponoć dobra. Sequent 24 jest droższa - prostsza jeśli chodzi o programowanie i być może przez to nawet lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 problemow z nia nie mam - poza zalepiona listwa wtryskowa przez lipny gaz - ale sprawa do umycia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.