Gość mushroom Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Wszystkie przyciski są podświetlane, jedna żarówka jest do podświetlenia, a druga włącza się po przyciśnięciu przycisku. Przycisk włączania halogenów i regulacji natężenia oświetlenia deski rozdzielczej tez ma takie podświetlenie. Często lubi to też się przepalić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Wszystkie przyciski są podświetlane, jedna żarówka jest do podświetlenia, a druga włącza się po przyciśnięciu przycisku. Przycisk włączania halogenów i regulacji natężenia oświetlenia deski rozdzielczej tez ma takie podświetlenie. Często lubi to też się przepalić. Pozdrawiam To mnie podświetla tylko regulacja poziomu reflektorów, wspomniany wcześniej przycisk od awaryjnych i suwaki nawiewów . będzie trza sie zabrać za te zapalniczki, popielniczki i halogeny Ps To w sunny by montowany taki bajer jak regulacja natężenia oświetlenia deski rozdzielczej?! :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ps To w sunny by montowany taki bajer jak regulacja natężenia oświetlenia deski rozdzielczej?! :zdziw: Tak jest nie dawno było na allegro oferta sprzedaży przełącznika, a wtyczka już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elraf Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A gdzie tej wtyczki należy szukać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Pod lewą kratką nawiewu kierowcy. Tam powinny być 3 zaślepki, jeśli nie masz żadnego przełącznika lub gdzies w tamtych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elraf Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 hmmm interesujące, interesujące czyli tyle co z tego rozumiem to wystarczy zakupić ten przełącznik (niestety obecnie nie ma na allegro bo szukałem) podłączyć do wspomnianej wtyczki jeżeli jest i ma się niecodzienny bajer i się cieszyć jak gwizdek sędziego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 http://moto.allegro.pl/item174669341_przel...rimera_p10.html na samej górze jest ten regulator natężenia oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albert82 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 cześć, Czy wiecie gdzie jest bezpiecznik zapalniczki? W bezpiecznikach znalazłem coś takiego jak swiatlo zapalniczki, a gdzie jest bezpiecznik od samej zapalniczki? Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 wypasiocha to mi nie swieci ;/ musze to zrobic [ Dodano: Pią 02 Lis, 2007 17:21 ] Zrobiona zapalniczka i popielniczka:D a zarowki w wlacznikach ogrzewania szyby i przeciwmgielne ;/ gdzie je dostac ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sherwood Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Hm, nie wiem, czy dobrze wykumalem, ale czy gniazdo zapalniczki podaje prad (w sensie zapalniczka grzeje) jesli jest podswietlenie? Albo inaczej, czy brak podswietlenia moze warunkowac niesprawnosc zapalniczki? Bo moja jest sztywna, i nie wiem dlaczego - sprawdzilem bezpieczniki wewnatrz, jeszcze przejrze dokladnie spod machy, choc nie sadze, by tam cos bylo za zapalniczke odpowiedzialne. Jakied sugestie ewentualnie, dlaczego gniazdo is dead? Pozdro, Sherwood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 And482, W każdym sklepie elektronicznym albo na allegro.Sherwood, To, że podświetlenie zapalniczki nie się nie świeci nie oznacza, że zapalniczka nie działa. Podświetlenie i sama zapalniczka mają oddzielne zasilanie tyko wspólną masę. Musisz sprawdzić czy do chodzi do zapalniczki dochodzi napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sherwood Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Sherwood, To, że podświetlenie zapalniczki nie się nie świeci nie oznacza, że zapalniczka nie działa. Podświetlenie i sama zapalniczka mają oddzielne zasilanie tyko wspólną masę. Musisz sprawdzić czy do chodzi do zapalniczki dochodzi napięcie Jest jakiś sprytny sposób na sprawdzenie tego, czy w gnieździe jest zasilanie, czy czeka mnie jednak rozebranie konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi