Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Suniaczek zapalniczka

Gość vidi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mushroom

Wszystkie przyciski są podświetlane, jedna żarówka jest do podświetlenia, a druga włącza się po przyciśnięciu przycisku. Przycisk włączania halogenów i regulacji natężenia oświetlenia deski rozdzielczej tez ma takie podświetlenie. Często lubi to też się przepalić. Pozdrawiam

Wszystkie przyciski są podświetlane, jedna żarówka jest do podświetlenia, a druga włącza się po przyciśnięciu przycisku. Przycisk włączania halogenów i regulacji natężenia oświetlenia deski rozdzielczej tez ma takie podświetlenie. Często lubi to też się przepalić. Pozdrawiam

To mnie podświetla tylko regulacja poziomu reflektorów, wspomniany wcześniej przycisk od awaryjnych i suwaki nawiewów :D . będzie trza sie zabrać za te zapalniczki, popielniczki i halogeny :)

Ps To w sunny by montowany taki bajer jak regulacja natężenia oświetlenia deski rozdzielczej?! :zdziw:

Ps To w sunny by montowany taki bajer jak regulacja natężenia oświetlenia deski rozdzielczej?! :zdziw:
Tak jest nie dawno było na allegro oferta sprzedaży przełącznika, a wtyczka już jest :P

hmmm interesujące, interesujące czyli tyle co z tego rozumiem to wystarczy zakupić ten przełącznik (niestety obecnie nie ma na allegro bo szukałem) podłączyć do wspomnianej wtyczki jeżeli jest i ma się niecodzienny bajer i się cieszyć jak gwizdek sędziego

• 7 miesięcy temu...

wypasiocha to mi nie swieci ;/ musze to zrobic :D

[ Dodano: Pią 02 Lis, 2007 17:21 ]

Zrobiona zapalniczka i popielniczka:D a zarowki w wlacznikach ogrzewania szyby i przeciwmgielne ;/ gdzie je dostac ?????

• 5 miesięcy temu...

Hm, nie wiem, czy dobrze wykumalem, ale czy gniazdo zapalniczki podaje prad (w sensie zapalniczka grzeje) jesli jest podswietlenie? Albo inaczej, czy brak podswietlenia moze warunkowac niesprawnosc zapalniczki?

Bo moja jest sztywna, i nie wiem dlaczego - sprawdzilem bezpieczniki wewnatrz, jeszcze przejrze dokladnie spod machy, choc nie sadze, by tam cos bylo za zapalniczke odpowiedzialne.

Jakied sugestie ewentualnie, dlaczego gniazdo is dead?

Pozdro,

Sherwood.

And482, W każdym sklepie elektronicznym albo na allegro.Sherwood, To, że podświetlenie zapalniczki nie się nie świeci nie oznacza, że zapalniczka nie działa. Podświetlenie i sama zapalniczka mają oddzielne zasilanie tyko wspólną masę. Musisz sprawdzić czy do chodzi do zapalniczki dochodzi napięcie

Sherwood, To, że podświetlenie zapalniczki nie się nie świeci nie oznacza, że zapalniczka nie działa. Podświetlenie i sama zapalniczka mają oddzielne zasilanie tyko wspólną masę. Musisz sprawdzić czy do chodzi do zapalniczki dochodzi napięcie

Jest jakiś sprytny sposób na sprawdzenie tego, czy w gnieździe jest zasilanie, czy czeka mnie jednak rozebranie konsoli?