Gość Yaroo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Czy ktoś wymieniał łożysko jak w tytule N15 z ABS ile może kosztować ? Pytałem się w dwóch miejscach ceny ok 490 ( chdzi mi tylko o część - sam sobie wymnienie) jak myślicie drogo czy nie? Nie pytałem w serwisie w Lublinie bo tam napewno by ze mnie zdarli :twisted: Jakie mogą być objawy padającego łożyska? Ja zaobserwowałem delikatne huczenie tylko moim zdaniem powinno huczeć przez cały czas a u mnie czasami się to dzieje czasami nie np. rano jade do pracy przez 5 km nic się nie dzieje a zaraz potem coś się odzywać zaczyna. Może miał ktoś jakieś doświadczenie z taką sytuacją proszę o podzielenie się ze mną z góry wielkie THX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Yaroo, 405zl JC na zamowienie (1 dzień) w razie czego pisz na pw to Ci podam namiary. Ale radzę pojechać do machera i sprawdzić czy to na pewno łożysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Spoczko mam mechaniora w rodzinie - brejdak ale jest teraz na wczasach rozumiem że jak by co propozyja bedzie aktualna nawet w późniejszym terminie THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Nie wiem czy JC to dobre rozwiązanie. Gdy ja pytałem się o łożyska, to w warsztatach doradzali mi dopłacić do czegoś lepszego od JC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Nie wiem czy JC to dobre rozwiązanie.Gdy ja pytałem się o łożyska, to w warsztatach doradzali mi dopłacić do czegoś lepszego od JC. Dokłądnie. JC to sieć hurtowni części i jeżeli łożysko jest od nich czyli na pudełku JC to oznacza, że ktoś dla nich to robi, a gdzie i kto to tylko oni wiedzą czyli równie dobrze MAde In China. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Nie wiem czy JC to dobre rozwiązanie ja zamontowałem tylna piaste w toyocie corolli i po roku nic sie niedzieje więc kupiłem druga i za cene jednej orginalnej mam dwie koszt jednej to 260 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek_Almera Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Miałem podobne objawy i okazało się, że to wina zardzewiałej tarczy, ale kupiłem oryginalne łożysko (z ABS-em) i mam do odstąpienia za 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 To może zobacze tarczę może to jednak wina tarczy jak jednak okaże się że łożysko to się odezwe na priwie.THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 W N15 łożysko tylnego koła nie występuje jako oddzielna część ,kupuje się razem z piastą :sad: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 W N15 łożysko tylnego koła nie występuje jako oddzielna część ,kupuje się razem z piastą POZDRO Ano to juz wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi