Gość _Pablo_ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Spotkał się ktoś z TAKĄ ofertą firmy JANMOR. Ktoś ma może założone kable w swoim słoneczku. PS do moda. nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc go umieściłem tutaj. Jak coś to sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kable JANMORsą do d... #-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 SZAJS nie kupuj miałem kiedyś w poprzednim aucie po miesiącu wywaliłem samochód strzelał na gazie jak pistolet. A jak się w nocy maske podniosło to błyskoteka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mam zamiar zmienić kabelki na zimę i przy okazji świeczki ale treż nie wiem zabardzo? A jakie kabelki byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nie wiem czy do GA14DE są te same co do GA16DE Jeżeli tak to ja znalazłem oprócz Janmorów - Sentech, Powertec i Bosch (podobno po przeniesieniu produkcji gdzieś do rumunii czy bułgarii robią lipe). Z NGK nie występują, porządne są z Beru. Pierwsze 3 wymienione w podobnych cenach od 120 do 150 zł. UW sączu bida z kablami do GA16DE, więc bede zmuszony wybierać albo Sentech albo Bosch, więc zostaje Sentech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Co do kabli janmor to w przeciwieństwie do większości nie mam z nimi problemów... kupiłem i jeżdżę już pół roku bez żadnych niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcinelli Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 kable Janmoru ma równo od roku i złego słowa na nie nie powiem!ską wasze takie uprzedzenie do polskich wyrobów? podobnie jak z filtrami Filtrona, a to bardzo dobre filtry, montowane w fabryce do wielu samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MariuszH Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W swoim Nissku na 1.4DS mam założone kable Seiwa. Cena ok. 200 pln. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Cena ok. 200 pln. jappanparts kosztują 150zł Chyba troszę przeplaciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baca Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Witam kable janmor są do kitu przejechałem na nich 8 miesięcy - totalna porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BEDZIEK Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 W swoim Nissku na 1.4DS mam założone kable Seiwa. Cena ok. 200 pln. Pozdrawiam Kupiłem te kabelki za 80zl, po pół roku wymieniałem świece i jak je wyciągałem 2 z 4 zostawiły mocowanie na świecy!! Chłam jednym słowem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Świecianin Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 proponuje kable powertec lub sentech sa drozsze ale warto wydac troche grosza wiecej i masz spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 proponuje kable powertec lub sentech sa drozsze ale warto wydac troche grosza wiecej i masz spokoj Sentech wcale nie są takie drogie. Kupowałem je za 116 zł w JC po zniżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 kable Janmoru ma równo od roku i złego słowa na nie nie powiem!ską wasze takie uprzedzenie do polskich wyrobów? podobnie jak z filtrami Filtrona, a to bardzo dobre filtry, montowane w fabryce do wielu samochodów Ja co prawda mam janmory w suzuki samurai od pól roku i trzymają sie dobrze a właściwie po każdym wyjeździe oblepione są nowym błotem i wilgoć im nie straszna :galy: złego słowa nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ale nic sie nie umywa do NGK Mam tylko nadzieje ze nie sa takiej jakosci jak swiece NGK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja miałem kable Boscha, zrobiłem na nich może 8000km i pod maską dyskoteka, dwa razy reklamowałem, odsyłali z opisem, że wszystko oki. W końcu dałem sobie spokój i założyłem stare oryginalne kable - nie było żadnych problemów. Co do Sentech'ów to kolega na nich jeździ i nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja mam sentech od roku. Musze powiedzieć że nie dotknąłem nawet kabla a mnie kopło nie raz już no i główka nie trzyma sie kabla, poluzowało sie, upa blada,po tym czasie użytkowania jestem rozczarowany. Juz mam Beru na oku [ Dodano: Sro 24 Paź, 2007 23:37 ] przebicia mają katastrofalne, tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damiano7407 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 szczerze wam powiem ze ja założylem te przewody janmora jakies 7 tys. kilometrów tenu i nie mam z nimi problemow. oprócz tego zamiast swieczek ngk wsadzilem denso z wieksza cieplota i autko pali az milo a ajak mialem bosch to na 2 z 4 mialem przebicie pozdrawiam :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi