Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kable janmor?

Gość _Pablo_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy do GA14DE są te same co do GA16DE

Jeżeli tak to ja znalazłem oprócz Janmorów - Sentech, Powertec i Bosch (podobno po przeniesieniu produkcji gdzieś do rumunii czy bułgarii robią lipe). Z NGK nie występują, porządne są z Beru.

Pierwsze 3 wymienione w podobnych cenach od 120 do 150 zł. UW sączu bida z kablami do GA16DE, więc bede zmuszony wybierać albo Sentech albo Bosch, więc zostaje Sentech.

Gość Marcinelli

kable Janmoru ma równo od roku i złego słowa na nie nie powiem!ską wasze takie uprzedzenie do polskich wyrobów? podobnie jak z filtrami Filtrona, a to bardzo dobre filtry, montowane w fabryce do wielu samochodów

• 2 tygodnie później...
W swoim Nissku na 1.4DS mam założone kable Seiwa.

Cena ok. 200 pln.

Pozdrawiam

Kupiłem te kabelki za 80zl, po pół roku wymieniałem świece i jak je wyciągałem 2 z 4 zostawiły mocowanie na świecy!! Chłam jednym słowem!!

• 1 rok później...
kable Janmoru ma równo od roku i złego słowa na nie nie powiem!ską wasze takie uprzedzenie do polskich wyrobów? podobnie jak z filtrami Filtrona, a to bardzo dobre filtry, montowane w fabryce do wielu samochodów

Ja co prawda mam janmory w suzuki samurai od pól roku i trzymają sie dobrze

a właściwie po każdym wyjeździe oblepione są nowym błotem i wilgoć im nie straszna :galy:

złego słowa nie powiem

Ja miałem kable Boscha, zrobiłem na nich może 8000km i pod maską dyskoteka, dwa razy reklamowałem, odsyłali z opisem, że wszystko oki. W końcu dałem sobie spokój i założyłem stare oryginalne kable - nie było żadnych problemów.

Co do Sentech'ów to kolega na nich jeździ i nie ma żadnych problemów.

Ja mam sentech od roku. Musze powiedzieć że nie dotknąłem nawet kabla a mnie kopło nie raz już no i główka nie trzyma sie kabla, poluzowało sie, upa blada,po tym czasie użytkowania jestem rozczarowany. Juz mam Beru na oku :)

[ Dodano: Sro 24 Paź, 2007 23:37 ]

przebicia mają katastrofalne, tragedia

szczerze wam powiem ze ja założylem te przewody janmora jakies 7 tys. kilometrów tenu i nie mam z nimi problemow. oprócz tego zamiast swieczek ngk wsadzilem denso z wieksza cieplota i autko pali az milo a ajak mialem bosch to na 2 z 4 mialem przebicie pozdrawiam :diabel2: