Gość darek1978 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam Mam navigacje XANAVI , posiada ona czytnik CD-ROM, czy jest możliwość zdobycia mapy polski do tej nawigacji, mam płytke z niemiecką mapą na płytce jest tylko jeden plik CDROM.DAT Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bilczur Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ja tez poszukuję mapy Polski do tej nawigacji tyle że na DVD. Mam Za to całą europę zachodnią ale też na DVD więc Ci się chyba nie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werdin Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jak by ktoś potrzebował posiadam orginalną płytkę do nawigacji VDO z krajami BENELUKSU.A tak lak wy poszukuję płytki do VDO na Polskę. Pozdrawiam. werdin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_1980 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 jest na emule carin polska z rozszerzeniem chyba nrg zajmuje 20mb jest troche stara. Ale mam tez taki plik "VDO Dayton Navteq 2006-2 Poland Czech Republic Sloveen Hungary.nrg" jesli ktos jest z okolic radomia to by sie sprawdzilo . Ale jest jeszcze jeden myk z VDO jedne nawigacje ca VDO DAYTONA a drugie VDO SIEMENS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiatek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam. Przeszukałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi na pytania, jakie chcę teraz zadać....a mianowicie: Czy ktoś z kolegów demontował oryginalny zestaw do nawigacji Xanavi (ekran + czytnik pod fotelem pasażera) ze swojej p11? Jak są prowadzone wiązki przewodów i czy demontaż będzie wiązał się z rozebraniem połowy samochodu? Czy są jakieś bolesne skutki demontażu? Dziękuję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.