Gość Heraklit Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Jestem "panem" P11.144 2.0 (benzyna), 2001, kombi i na "gwałt" muszę wymienić klocki hamulcowe. Mieszkam w miejscowości w której nie ma ASO Nissan-a, więc wyszukanie odpowiednich klocków jest problemem. Panowie, a i Panie, czy możecie mi zasugerować jak dobrać odpowiednie klocki bez rozbierania hamulców? Może gdzieś w sieci znajdują się rysunki z wymiarami, typem, numerem katalogowym itd? [ Dodano: Czw 24 Sie, 2006 10:28 ] w tytule miało być ugryźć - przepraszam purystów językowych :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A tu? http://sklep.intercars.com.pl/ lub tu ? >>Sklep Fota<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ani w focie ani w intercarsie p11.144 w wersji 2.0 ma zmienione klocki przednie, wszystkie inne modele mają takie klocki jak poprzednia p11. Jest to nawet wyraxnie zaznaczone w service manualu do p11.144 W katalogach firm typu ferodo itp dotępnych w tych hurtowniach sa błędy i wychodzi z nich że niby klocki w 2.0 sa takie jak w poprzedniej 2.0. Przerabiałem ten temat, klocki przednie musisz kupić w jc auto czyli japancars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Heraklit Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dzięki za linki, jednak z opisów trudno wywnioskować czy dany typ klocków będzie pasował: występują dwa typy systemów Lucas i Teves. Są też różne grubości... I bądź tu mądry..., a czy po VIN można się dowiedzieć jakie są rozmiary tych klocków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 masz odpowiedź: jest jeden rodzaj do naszych primerek. Katalogi które widziałes podaja niedokładnie / błednie. Zadzwoń do jc auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Heraklit Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 cornholio78 dzięki, już do nich dzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba3371 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 tylko JC tylko :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 PRZERABIAŁEM OSTATNIO TEN TEMAT I NIE TYLKO JC ALE TEŻ INNE FIRMY JAK ZAINTERESOWANY TO DAJ CYNK TO ZAŁATWIMY W RAZIE CO TO SKLEP W KOSZLINIE NUMER 094 3403935 NAWET MOŻESZ SIE DOGADAĆ ŻE CI PRZYSLĄ :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 przykładowo jc auto no może byc tez generalny dystrybutor, hurtownia jc - a co za tym idzie sklepy które tam kupują towar (np ja jestem ich klientem), ma w ofercie m.in. klocki kashiyama czy jakos tak które nie sa dostepne w intercarsie ani focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.