Milator Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 W razie pilnej potrzeby pisać na milator@poczta.fm, mam coś podobnego do servisówki od kater'a (też po angielsku) i chętnie prześle innym użytkowniką pralki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodi28 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Czy na wlocie wentylatora w rynience gdzie jest zamontowany napęd wycieraczek jest nie powinien stać jakiś filtr , gdyż przed otworem wlotowym jest przyspawany płaskownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milator Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Tutaj macie online katalog części http://nissan4u.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lemmenjoki Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Odświeżam temat po latach :-). Jeśli ktoś potrzebuje serwisówki do Prairie II generacji (ale z rynku US, czyli Axxess z silnikiem 2.4) to podaję link: http://www.monlongboardelectrique.com/nissan_prairie_workshop_manual_download.pdf Ja szukam materiałów do Nissana Prairie II generacji, ale w wersji europejskiej (konkretnie z silnikiem CA20S). Mogą być skany folderów, manuali, serwisówek itp. Jeśli ktoś mógłby udostępnić byłoby super :-). Mój e-mail: agrzeg@wioslo.pl Moja wiedza odnośnie Prairie na razie nie jest duża (samochód dopiero co nabyłem). Ale mam jeszcze kilka innych starszych Japończyków, więc może nie jest tak najgorzej :-). W ogóle z chęcią nawiążę kontakty z użytkownikami tego - bądź co bądź - niezbyt często spotykanego samochodu. Pozdrawiam z Kielc - Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi