Gość flangs Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam! Potrzebuję pomocy w identyfikacji od jakiego Nissana jest ta skrzynia biegów. Na 90% jest to skrzynie od silnika 1,6 ale nic więcej nie wiem. Jedyne oznaczenia na skrzyni to "A K 50Y". Może ktoś z Was mógłby mi pomóc? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 od maximy to napewno nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zdaje mi się ,że to jest skrzynia od silnika (GA14 lub GA16)DS *SUNNY 1,4/1,6 (w 1,4 są inne przełożenia niż w 1,6--ale głowy nie dam sobie obciąć ) *PRIMERA 1,6 Ta skrzynia ma licznik na linkę (silnik na gażniku) PS. W almerze 1,4 i 1,6 są inne skrzynie (obudowy takie same,ale przełożenia inne) oczywiście almery zasilane są wtryskiem :grin: POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam. Stawiam na N14 z GA14. GA16 mają chyba rozrusznik z drugiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość flangs Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Naprowadziliście mnie na dobry trop i poszperałem w ogłoszeniach na Allegro. To jest jednak skrzynia od Sunny N14/Almery z GA16. Znalazłem identyczną na aukcji ze zdjęciem. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.