MacGayver Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 CZy moglby mi ktos podac dokladne wymiary lampy od kierunkowskazu z postojowym ktory jest w zderzaku? mam Pulsara z '87 i mam tylko pomaranczowe i musze jakies zaadaptowac dzielone bo to amerykaniec. Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 o ktorego 200sxa ci chodzi? z tego co napisales to chyba o s13, tia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 o s13 tylko przed liftem, ten co ma kanciate kierunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 to przykro mi ja mam po lifcie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.