Gość Fixxxer Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 chodzi o światła mijania. Niestety nie mam dostepu do mojej almy w tej chwili a musze kupić zarówke nie wiem jednak czy tam jest zwykła H4 czy coś innego. Przegladałem podwieszony watek Instrukcja ale nie znalazłem info. DZięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zwykłe H4 55/60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fixxxer Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zwykłe H4 55/60 Dziekować 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiteroX Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 tylko nie wpadnij na pomysl pod tyt.100w bo lepiej swica... bo mozesz pokopcic lampy ew jakiegos bialego philipsa proponuje.... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fixxxer Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 tylko nie wpadnij na pomysl pod tyt.100w bo lepiej swica... bo mozesz pokopcic lampyew jakiegos bialego philipsa proponuje.... :grin: nie używam szajsu ppod tytułem 100 wat i tak dalej :wink: w obu autkach uzywam już Philipsów + 30 ładne mocne białe światło i to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.