Gość Tikitaki Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam. Potrzebuję kupić zbiornik do spryskiwaczy do swojego auta. Musi to być zbiornik z dwoma silniczkami i czujnikiem poziomu płynu (pierwotnie taki był). Stąd moje pytanko, czy z primery p10 zbiorniczek będzie pasował? Na allegro znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item122586200_nissan...pryskiwacz.html W opisie jest napisane, że jest on z p10, ale jak na mój gust to wygląda on dokładnie tak samo jak p11. Czy któryś z forumowiczów posiada może EPC gdzie jest p10 i może udzielić takiej informacji, bo nie bardzo mam ochotę wydać stówkę na coś co nie będzie pasować. a moze dałoby się przerobić zbiornik na taki z dwoma silniczkami? Czy ktoś coś takiego robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 w p10, p11 ip11.144 są takie same almera n15 posiada identyczny może Czajnik z Opola ma taki szukaj go na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tikitaki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki za odpowiedź. Jednak dręczy mnie jeszcze jedna sprawa, a mianowicie czy w takim zbiorniczku od p10 jest zamontowany czujnik poziomu płynu? almera n15 posiada identyczny No niby tak, ale mi jest potrzebny zbiorniczek z dwoma silniczkami i czujnikiem poziomu płynu (sorry ale niedoprecyzowałem poprzedniego zapytania), a w almerce jest taki zbiorniczek co prawda ale spryskiwacze reflektorów mają oddzielny zbiornik (przynajmniej tak jest w EPC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 no niestety nie odpowiem ci na takie pytanie ale zadzwoń za tym zbiorniczkiem pod nr komórki 602 434 521 powiedz, że jesteś z nissan klubu. Jest to numer do firmy adamex koło siedlec. Powodzenia w poszukiwaniach. Na 100% czujnik pozimu płynu posiadały wersje SLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.