Gość osinskib Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Mam pytanie: gdzie można znaleźć numer lakieru w primerze? :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysio Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 na tabliczce znamionowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 dokładnie, pod maską 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osinskib Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Na tabliczce znajdują się tylko litery: KLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To jest właśnie numer lakieru. U mnie też podobnie, dokładnie nie pamiętam, mam czarny kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osinskib Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Byłem w sklepie z lakierami Na podstawie KLO i roku produkcji odszukali w mądrej książce numer lakier: 955300 Dzięki :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.