lukeswirus Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mam pytanie do szanownych klubowiczów, czy ktoś z was potrafi pomóc lub ma znajomy warsztat, który wymieni takie rzeczy jak: klocki, tarcze, szczęki, czujnik światła cofania, układ wydechowy, amortyzatory przód i tył, olej silnikowy i skrzyni, filtry, płyn hamulcowy itp. i nie zgarnie ze mnie majątku. Do częśći mam dostęp, nie mam tylko znajomości w warsztatach. Proszę o pomoc!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak chcesz to ja mam dobrego znajomego mechanika,złota rączka chłopak a duzo cie napewno nie skasuje!podjedz do jaworzna daleko nie masz,jesli zechcesz to moge sie go jutro zapytac ile za wymiane tych wszystkich gratów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ok to daj znac. Z góry dziękuje. A i jeszcze może wcześniej sprawdzić czy nie ma czegoś jeszcze z zawieszenia do wymiany?? Jeśli będziesz na piątkowy spocie to se pogadamy na ten temat na life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 lukeswirus skoro mowisz ze pracujesz w takim miłym miejscu to zdradz nam czy istniej emozliwosc tanszego zaopatrywania sie w czesci u ciebie ?? bo jesli tak to gwarantuje ci ze bedziesz miał sporo klientow wsrod klubowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 niestety chetnie bym wam pomógł ale regulamin pracy mi na to nie pozwala, a prace sobie trzeba szanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie widziałemsie dzis z kolesiem,ale jutro do niego podjade i obczaje sprawe,a na spocik chetnie bym wpadł,lecz niebardzo wiem gdzie to jest,bo zadko jezdze w te strony,jak by mi ktos mniej wiecej podwiedział jak dojechac z jaworzna,lub z mysłowic,to oko :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 no to najlepiej jedz tzw starą krakowską czyli przez mysłowice. Jeżeli zobaczysz nową oczyszczalnie lub salon Noma 2 na ZAwodziu to skręcasz w prawo na Carrefour Potem jedziesz główną drogą koło małej stacji za którą po 100m skręcasz w lewo i jedziesz koło Multeximu Forda. po czym skrecasz w prawo i szybko zjezdzasz nalewy pas i wjezdzasz pod most. Nastepnie za mostem w prawo pod górkę na IKEA potem przejezdzasz parking zjezdzasz na dól na dolny parking i szukasz grupki nissanów bodajze w czerwonym sektorze B. Pozdrowienia. Reszte znajdziesz tutaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...c&start=630 01.09.2006 - Lokalny spot Slaskiej NKP Zapraszamy wszystkich członków i sympatykow NissanKlub ze Slaska i okolic Miejsce spotkania: parking kryty IKEA Katowice ul.Rozdzienskiego (przy drodze Katowice-Sosnowiec) Poczatek spotkania: zbiorka od godziny 19.oo (Katowice) Jak zwykle najlepszym miejscem bedzie czesc parkingu od strony Sosnowca (tzw. sektor czerwony) czyli tam gdzie zawsze Plan spotkania: a) zebranie sie w Katowicach - parkowanie (cos dla Monii - profi klapanie maskami tudziez zagladanie - zwiedzanie autek i inne udanie sie silna ekipa do "Zielonej Doliny" (teren WPKiW - patrz mapka na dole) - rozmowy towarzyskie - sprawy gastronomiczne i inne Jak najbardziej mile widziane - serdecznie zapraszamy "nowe twarze" spotow pilnie poszukiwane Wyjazd planowany jest na godzine okolo 20:00 wiec prosimy o w miare mozliwa punktualnosc. Osoby ktore czasowo nie zdarza do Katowic, niech udaja sie od razu do "Zielonej Doliny" Mapka dojazdu do IKEA - Katowice Mapka dojazdu do Zielonej Doliny zapraszamy! ps. Ci co jeszcze tego nie zrobili, moga dolaczyc do Slaskiej Grupy NKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 dopiero dzis sie widziałem z mechanikiem ,powiedział ze ok 200zł!!jesli sie zdecydujesz to napisz mi na priva, i sie dogadamy co i jak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.