Gość dresik20 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 jakie swiece lepsze do 1.4 16v gaznikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wirek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 NGK... Boschki jakos nie nadaja sie do nissanow. Obecnie mam je wlasnie, ale juz kupilem NGK i szykuje sie do wymiany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 u mnie NGK sa ale niewiem czy jest jakas inna lepsza firma ,,,bo zaniedlugo bede mial wymiane.... :wink: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 oczywiscie ze tylko i wylacznie NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesrock Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja tez NGK i nic innego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 przez krótki okres jeździłem na Boschu i zdecydowanie wolę NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zdecydowanie NGK Jeździłem na boshu i już więcej nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Do japońskiej fury japońskie świece :!: NISSAN+NGK= :smile: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ngk i zadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MariuszH Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 NGK - tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NISSDAR Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 NGK - zdecydowanie,BOSCH-kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woockush Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 DENSO albo NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ciekawostka: W Kielcach w zakładzie świec ISKRA produkuja też świece nacechowane jako BOSCH. Nieźle prawda? KUpujecie boscha a to w rzeczywistości ISKROSKA świeca z Kielc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kit Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 NGK - sam mam, the best!!! (i cena dość niska :shock: , chyba ze trafiłem na jakas promocje?) Gorąco polecam, szczegolnie do inst. LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 w moim nissanku też są NGK! Odkąd go kupiłem takie są, załozyłem gaz, zrobiłem ponad 20 tyś. i narazie o wymianie niemyśle bo autko choodzo bez problemów. Więc skoro silnik chodzi dobrze to wymieniał nie będe. Ktoś ma inne zdanie co do potrzeby wymiany swiec zapłonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 A ja wczoraj zdradziłem NGK i założyłem Champion EON2 i jak narazie bardzo pozytywne wrażenia :shock: (silnik lepiej się wkręca i wogóle lepsza kultura pracy) zobaczymy jak długo :wink: zwłaszcza, że świeczki nie najtańsze Dodatkowo wymieniłem swoje stare oryginalne przewody na Bosch'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viehu Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 NGK - takie znajdziesz w orginalnym pudełku w serwisie,NGK- nie bądź "lepszy" niz fabryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Świecianin Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 japonsie do japonskiego mam ngk i takie wymieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 DENSO albo NGK Tylko Denso. NGK BKR5E (dla jednostek GA1*DE) i NGK BKR6E (GA1*DS) sa bardzo miernymi swiecami, nic lepszymi od chocby Boscha. Charakteryzuja sie tym ze nie uzyskuja wymaganej dla silnika cieploty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damiano7407 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Tylko Denso. kolego zgadzam sie w 100 % procentach ja w swoim n14 1.416v 94 włozylem denso(szczerze mówiac to kolega z warsztatu doradzil mi zebym je wzial bo sprzedaje takie żeczy) i mile sie zaskoczylem bo calkiem inaczej samochód dziala. kiedys mialem ngk z serii V a teraz denso z serii U i po odkreceniu swiecy nie widac nawet nagaru na elektrodzie jak to mialo wczesniej miejsce . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 A jaki konkretnie model Denso polecacie do N14 1.4 na wtrysku? I w jakiej są cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damiano7407 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 szczerze mowiac to musialbym ci je znalesc bo pudeleczka wyrzucilem ale jak jutro bede w pracy to sprawdze i dam ci oznaczenia. cena wachala sie w granicach 9 zl za sztuke u mnie w hurtowni a w sklepie to mysle ze jakies 12 no moze takniej cena jest podobna co ngk moze troche drozsze ale to minimalnie :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ok dzieki za odpowiedz, czekam na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pati112 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam, co ile tys. km powinno się wymieniać świece? Kupiłam autko i świece były mocno okopcone, chłopak mi wymienił na nowe (NGK) i kupiliśmy również nowe przewody wysokiego napięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi