Gość Tomek:) Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Na desce rozdzielczej w jej środkowej części znajdują się cztery przyciski, ogrzewanie szyby, awaryjne, halogeny, a na co jest przeznaczone czwarte miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 tez sie nad tym zastanawiałem. Zawsze myslałęm ze to do pzrednich halogenów jest tylko ze ja ich nie mam, ale potem sie okazało ze jak ktos ma halogeny to ma pzrełacznik przy kierownicy. w kazdym raize ja ma tak : ogzrewanie szyby, awaryjne, tylne pzreciwmgielne i po zakupie halogenów dołozyłem sobie włacznik do nich własnie w to czwarte meisjce. tzn, kupiłem przycisk tkai jak od tylnych pzreciwmgielnych :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Myślę, że fabryka dała poprostu jako rezerwowe miejsce dla sastosowań specjalnych wymyślonych przez użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Myślę, że fabryka dała poprostu jako rezerwowe miejsce dla sastosowań specjalnych wymyślonych przez użytkowników. np. katapulty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 W primerze tez bylo takie wolne miejsce Moze przednia szyba podgrzewana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasyr Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mam identycznie jak vulture30 tylko inna kolejność, halogeny, awaryjne, ogrzewanie szyby i przeciwmgielne. Prawie wszystkie auta mają wolne miejsca do wykorzystania przez kierowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 np. katapulty Może być i katapulta dla pokonanych lub wyrzutnia rakiet ziemia - ziemia dla agresorów. Jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wozni Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam! N15'98 1.4 gx - u mnie tylne przeciwmgielne są przy kierownicy jako pokrętło w dżwigni, a na tych 4 przyciskach mam ogrzewanie tylnej szyby, awaryjne, jeden wolny i w jednym wmontowaną didę od alarmu. Co egzemplarz to inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A ja mam na czwartej pozycji wkręconą diodę od autoalarmu :-) Pozdrawiam, Yankee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A ja mam na czwartej pozycji wkręconą diodę od autoalarmu :-) Pozdrawiam, Yankee to tak samo jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 prawdopodobnie do podgrzewania foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Art-B Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 prawdopodobnie do podgrzewania foteli Oj, na pewno nie, do podgrzewania foteli jest miejsce na 2 oddzielne przyciski w tunelu środkowym, pod lewarkiem hamulca ręcznego. No chyba, że ktoś sobie jakąś samoróbkę zamontuje. Ja mam wykorzystane tylko 2 przyciski w części środkowej: ogrzewanie tylnej szyby i światła awaryjne. Włącznik halogenów przednich i tylnego przeciwmgielnego mam na dzwigience od świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mam nadzieję że się nie mylę , ale w knidze o N15 wydawnictwa WKŁ, chyba było napisane że w tym miejscu w lepszych wersjach był przycisk spryskiwacza reflektorów ... W wolnej chwili zaglądnę do w/w źródełka i potwierdzę lub obalę :roll: tezę .... Inne wzmiankowane w poście różnice tzn np położenie przełącznika tylnego reflektora przeciwmgielnego wynka po prostu z FL. Egzemplarze sprzed FL mają ten przycisk w kolumnie środkowej, po FL w dźwigni ze światłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Masz rację, ten wzbudzjący tyle emocji przycisk w lepiej, a właściwie w bardzo dobrze wyposażonych wersjach Almery (dla vipów :?: :-)) ), służy do włączania spryskiwaczy reflektorów. Nie mam osobiście i chyba nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W N14 czwarty przycisk był do włączania spryskiwaczy i wycieraczek reflektorów To w N15 też pewnie taki patent był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 w wielu autach w tym własnie miejscu jest rezerwore miejsce na wpięcie jednego lub nawet dwóch przycisków. Producenci w ten sposób zostawiają pole manewru użytkownikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matiasek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 A ja mam 3 miejsca . 1- ogrzewanie tylnej szyby 2- awaryjne 3- puste miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi