Gość bartek_almera Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam, Pojechalem wczoraj na zmiane oleju w skrzynii i musze przyznać ze jazda samochodem zmienila sie diametralnie....biegi gladko wchodz az milo. Polecam!!! Jezeli nie jestescie pewno co do wymiany przez ostatniego wlasciciela polecam. Ja podjechalem do ASO Nissan na Modlinskiej - Bialoleka i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasyr Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Też musze zmienić przed zimą, podaj jakim olejem zalali skrzynie i ile szykować kasy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bilczur Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja w swojej P12 zalewałem w ASO jaworski gajewski na oczapwskiego i zapłaciłem 200 zł. Zalecanego oleju do tej skrzyni nie mogłem kupic nigdzie poza ASO więc nie miałem wyboru. Ale polecam ten serwis. Byłem tam parę razy z jakąś drobnicą typu podciągnięcie ręcznego, mocowania osłon, sprawdzenia jakiegoś tam brzęczenia i miłe zaskoczenie. Zapłaciłem za to O zł (słownie: zero złotych ) a co więcej nie jestem stałym klientem. Z płatnych usług wymieniłem olej i łączniki stabilizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek_almera Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Za wymiane zaplacilem 220 PLN. Weszlo 3.5L oleju Castrol 75W90 (synetetyk-nie pamietam dokladnie nazwy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Za 3 litry (razem z wymianą) bo tyle miesci sie w skrzyni zapłaciłem 63 PLN (21 pln za 1 litr) olej Petro Canada 75W85 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.