Gość pietia_pk Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dostałem od kolegi lampę Nissana myślał że do mego będzie pasować ale to nie jest lampa od N15 i nie wiem od czego jest? może ktoś powiedzieć mi od czego to jest lampa? jest ona uszkodzona i nie wiem ile jest warta ? czy mógłbym za nią dostać przednie kierunki do N15? ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 To jest lampa do N16 po FL Ile warta, to sprawdz po gieldach (np. allego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 taka lampa jestwarta conajmniej 2 kierunki do n15 kierunek do n15 na przód kupiłem przez kolege Szymqa w IC za 70pln chiba, albo mniej. a to jest warte na moje oko conajmniej 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 przecież lampa jest połamana i ma wypaloną soczewkę warta jest tyle co i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 przecież lampa jest połamana i ma wypaloną soczewkę warta jest tyle co i nic... dokladnie! Jakby byla dobra to byla by warta wecej niz Misiek mowi ale w tym przypadku to nie wiem czy ktokolwiek na nia spojzy :sad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.