Gość bartolomeo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witajcie, Od pewnego czasu stuka mi prawe tylnie koło, ostatnio coraz głośniej. Wszystko wskazuje na to, że to wina łożyska. Wiecie może jakie tam jest łożysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam Też własnie stoję przed zakupem prawego tylniego, bo już zaczyna buczeć. Jedyne co mogę powiedzieć to, że niestety łożysko jest razem z piastą i jego cena przekracza 200 zł :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A łożysko w kole stuka czy buczy i szumi bo już sam niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Hmm, dobre pytanie. Właściwie z przypadków z którymi ja się zetknałem w micrze i parę razy w wynalazku jakim jest tico było to buczenie. Może u kolegi to nie łożysko :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 temat przednich łożysk i efektow dzwiekowych jakie przybierały ow łoyska był dobrze rowiniety i soro z nas klubowiczow wie kiedy zaczyna sypac sie przód. ale tu widze temat TYLNYCH łozysk co raczej chyab nie bylo poruszane wiec powiem pokrotce z ogromną prośbą: kto przerabiał ten temat lub jest w trakcie przerabiania niech napisze jakiego rodzaju efekty dzwiekowe towarzysyzly temu no i koszty + czy da sie to samemu zrobic w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartolomeo Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 zle sie wyrazilem. To nie jest stukanie, to jest buczenie, regularne buczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Czyli wszystko jasne Zapewne tak jak i na przodzie, u mnie jest to charakterystyczne buczenie. Samemu w garażu da się naprawić bez problemu. Mieliśmy juz to rozerbrane przy okazji sprawdzania hamulców, troche przesmarowaliśmy i stwierdzilem że jeszcze poczekam. No i po smarowaniu jakoś halas się nasilił W tej chwili czekam na nowe łożysko, ale nie znam jeszcze dokładnej ceny(będzie chyba w okolicach 250 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 FAG 713613640 RUVILLE 6824 BEZ ABS 6838 Z ABS SKF VKBA 3225 BEZ ABS 3704 Z ABS SNR R168,24 BEZ ABS R168,38 Z ABS NIPPARTS J4711053 BEZ ABS J4711054 Z ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartolomeo Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Dzięki Ci wielkie! Pracujesz może w sklepie z łożyskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 lukeswirus nie obraz sie ale proponowalbym oglosic cie naszym klubowym informatorem do spraw czesci do naszych nismo..widze ze poza okresleniem jakaczesc nam potrzeba potrafisz odrazu podac innewarianty innych firm..podoba misie to bardzo..jestes OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 części jestem wstanie wyszukać, gorzej z dostępnością. Ale zawsze to wam pomorze w ewentualnych zakupach. Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi