Gość elektor Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam. Oglądam autko Nissan Primera rocznik 98 i zauważyłem rozbieżność w kolorze nadwozia i komory silnik. Autko ma kolor niebieski metalik a komora silnika jest niebieska jakby matowa o lekko ciemniejszym odcieniu. Czy to normalne czy słusznie podejrzewam że autko było odnawiane lub malowane? Proszę o pomoc gdyż nie mam za dużo czasu a nie chciałbym kupować jakiegoś składaka. Z góry dziękuje za odpowiedź. Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 tak ma być.Przeważnie komora jest w tym samym kolorze ale matowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Potwierdzam wypowiedź kolegi. Perła lub metalik - nie w komorze silnika. Tu widać wyraźnie na jednym ze zdjęć: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1238309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 dużo japońskich aut ma komore silnika w "macie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 tak ma być, to dla oszczędności, nie ma sensy pchac metalika do komory silnika, zresztą z tyłu jest podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radoslawos Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 potwierdzam moja primerka srebrny metalic a komora szaraaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elektor Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Dziękuję Wszystkim za szybkie odpowiedzi i gratuluję „Żyjącego” forum. Pozdrawiam Janusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.