Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam, proszę o pomoc, kupiłem niedawno Primerę 97' i wydaje mi się że czegoś brakuje, a mianowicie podłokietnika. Czy się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 nie mylisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puzon Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 podpisuję się pod rudą tato ma primerę z 96 r. i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Też posiadam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dzięki Wam bardzo za pomoc. Dopytam jeszcze czy można kupić samą pokrywę czy będę musiał kupić cały element - część tunelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Da się to rozmontować, więc myślę, że można dokupić samą pokrywę. Mogę się dowiedzieć ile to kosztuje w serwisie, ale pewnie będzie droogo więc raczej pozostaje Ci poszukać gdzieś na szrocie albo giełdzie. Pozdrawiam, Ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Na Allegro poszukaj - nie powinno być problemu z dostaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 w ASO koszt tej klapki to 320 zł :? raczej więc szukaj na szrotach, giełdach (allegro też ) itp. Pozdrawiam, Ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dzięki. Poszukam zatem. Pozdrawiam. Ale teraz już wiem że w moim modelu wogóle nie było klapki tylko w standardzie wnęka. Ale sobię zrobię podłokietnik i tak, bo - jak już wcześniej wspomniano - jest to element rozbieralny. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longin27 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dzięki. Poszukam zatem. Pozdrawiam. Ale teraz już wiem że w moim modelu wogóle nie było klapki tylko w standardzie wnęka. Ale sobię zrobię podłokietnik i tak, bo - jak już wcześniej wspomniano - jest to element rozbieralny. Pozdro a ja ma GX-a i mam podłokietnik :razz: nawet odkryłem, że tam są dwa pojemniczki :idea: automat_82 możesz napisać co masz (tak ogólnie) w wyposażeniu? bo mamy tą samą wersję ale jak się okazuje ja mam dużo ponadstandartowych rzeczy, z których oczywiście się bardzo cieszę :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ja mam el. szyby z przodu, klime, poduszki, ABS, autoalarm z immobilizerem Nissana, regulacje kierownicy, regulacje wysokosci siedzienia. Chyba to bedzie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi