Gość Rysiu83 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Rozmyślam tak skromnie sobie nad Primerką GT to pytanie kieruję tylko i wyłącznie do posiadaczy tego modelu (dopuszczalnie także byłych hehe) moje pytanie brzmi...czywarto się w ten samochodzik pakować czy nie zrujnuje mnie on bardzo?? jak wygląda kwestia spalania i utrzymania tego samochodu no i oczywiście czy jest kłopot z częściami do niej?? Pozdrawiam i proszę tylko o poważne odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 częsci jest całe multum i zatrzęsienie zarówno jak i tanich zamienników jak używek - do tego są one najtańsze z aut japońskich. Polecam. Ps. CZy to zwykłe 2.0 czy GT nie ma najmniejszego znaczenia jeśli chodzi o ekspoloatacje - o zderzaki ma inne i nieco droższe jak zwykłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 chodzi mi o tego potwora dokładnie jutro mam zamiar jechać go obejrzeć http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1238309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Wykonasz jazdę próbną i wszytko będzie wiadomo. Czy sprzęgło nie złurzyte czy nic nie puka,stuka piszczy w zawieszeniu. Czy heble równo biorą. Czy nie zności itd... Co do silnika to sprawdz stan wałków rozrządu - odkręć poporostu korek oleju i sprawdz palcem czy nie mają progów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.