Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

NISSAN MICRA WKŁ fotki

dziekanm

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM. :-)))

zrobiłem foty całej książki do MICRY wydaną przez WKŁ dla modeli od 1993 r, tłumaczoną z języka francuskiego.

Jeśli ktoś potrzebuje to piszcie dziekanm1@wp.pl lub na pw to wyśle

pozdrawiam

[ Dodano: Nie 03 Wrz, 2006 ]

dla zainteresowanych to są zdjęcia każdej strony oddzielne robione aparatem cyfrowym jest ich 160 (88.6m).

a teraz problem jak je zkompresować żeby wszystko przeszło :? bo wysyłać po 10szt. to się troche zejdzie

Sądząc po rozmiarze są to już w formacie jpg, więc raczej niczym tego dobrze nie skompresujesz (w każdym razie nie tak, aby przeszło przez skrzynkę). Widzę dwa rozwiązania:

1) wrzucić to na jakiś serwer ftp/www

2) wrzucić w sieć p2p, podać linka i mieć często włączonego kompa i wysoki priorytet tego pliku

Wydaje mi się, że którys z programów pocztowych miał możliwość dzielenia automatycznie za dużych maili tak, że jeśli odbiorca miał ten sam program pocztowy, to to się łączyło automatycznie z powrotem. Ale nigdy tego nie używałem (a w każdym razie nie z sukcesem). Aktualnie tego nie sprawdzę, bo programy microsoftu nie działają pod linuxem ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...