Gość milo Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witam mam pytanie czy ktoś mi może powiedzieć do czego idzie czarny kabel 2-żyłowy w czarnej obwódce z żółtą kartką z napisem "electronic ok" . Składam samochód po dzwonie i blacharzu - kable jest urwany. Lokalizacja kabla przedni górny pas tam gdzie jest otwieranie klapy, okolice reflektora od strony kierowcy. milo ps. poprawiłem sorki nie zauważyłem takiego paskudztwa :-(( :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Przeczytaj to co napisałeś, a potem napisz jeszcze raz, tak, żebym i ja mógł to zrozumieć :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JANOO1 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 a może lepiej udać się do servisu? mój znajomy miał problem z Renówką i za dobre piwo uzyskał takie informacje, że później sam zlikwidował usterkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.