Gość tomek.z.25 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 WITAM Od kilku dni mam MAXIME QX 98' 3,0 w automacie (niestety jeszcze nią nie mogę jeżdzić (uszkodzony tył )) próbuje ją "rozgryść " i mam w związku z tym kilka pytań : 1) Do czego służy przycisk "OVER DRIVE" na lewarku zmiany biegów ? 2) Do czego służy przełącznik "CRUISE CONT" na desce roździelczej ? 3) Czy przełącznik "A/T" obok lewarka zmiany biegów ma coś wspólnego z trybem "sport i antypoślizgiem" ? 4) Czy napis "ECON" na programatorze klimy ma coś wspólnego z economiczną pracą klimatyzacji ? 5) Co oznaczają strzałki z napisem km na wyświetlaczu komputera 6) Jak do cho...ry obsługuje się tempomat :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k Będe wdzięczny za każdą informacje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ok no to jedziemy. 1. wylacza czwarty bieg tak wiec na trujce dluzej pociagniesz 2. cruise control to innymi slowy tempomat 3. ten guzik to wlasnie sluzy do overdrive 4. econ sluzy tylko i wylacznie to grzania samochodu, natomiast auto do chlodzenia 5. nie wqiem nie mam tyakiej opcji w mojej maximie :shock: 6.jadac nacisnij przycisk cruise cont (powinien sie podswietlic na zielono) ustal predkosc z jaka chcesz jechac i na kierownicy wcisnij guzik SET. mam nadzieje ze chodz trochu pomoglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 ten cruse control to hyba dziala powyzej 50km/h ........ jakos nigy niesprawdzalem... :? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ten cruse control to hyba dziala powyzej 50km/h ........ jakos nigy niesprawdzalem... :? :wink: u mnie jakos przy 35mph chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Nareszcie jakieś konkrety, dzięki WIELKIE do tej pory cała moja wiedza polegała albo na przypuszczeniach albo na nauce netodą prób i błędów. Jeżeli chodzi o pytanie piąte postaram się zapodać jakieś fotki może wspólnymi siłami uda się dojść do tego co to jest , ale to wieczorem. DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 strzałki oznaczaja : o-> : ile zrobiles km od kasowania komputerka ->o : ile zostalo do przejechania na posiadanym paliwie w baku(wylicza wg sredniego spalania) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ja niedawno kupiłem moją maximkę i dostałem dwie instrukcje obsługi. Mogę Tobie jedną użyczyć. Jak będziesz zainteresowany to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Widzę, że nie musze dodawać zdjęcia (nawet nie wiem jak ) bo wszystko się wyjaśniło.D Z I Ę K I Małe pytanko... co oznacza napis km/h przy tym wyświetlaczu (logika wskazuje, ze jest to prędkościomież, niestety nie mogę jeszcze sprawdzić). [ Dodano: Sro 06 Wrz, 2006 21:08 ] Ja niedawno kupiłem moją maximkę i dostałem dwie instrukcje obsługi. Mogę Tobie jedną użyczyć. Jak będziesz zainteresowany to daj znać Pewnie, że jestem zainteresowany. Jak mogę się z Tobą skontaktować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 średnia prędkość. wszystko kasujesz przytrzymujac przycisk BC bodajze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Napisz mi na PW adres to jutro Tobie wyślę w "bąbelkowej" kopercie. Jak już wszystkiego się dowiesz to mi ją odeślesz. OK? Daj też nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Napisz mi na PW adres to jutro Tobie wyślę w "bąbelkowej" kopercie. Jak już wszystkiego się dowiesz to mi ją odeślesz. OK? Daj też nr telefonu. OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czy Ty przypadkiem nie kupiłes tej maximy co była wystawiona na gratce? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czy Ty przypadkiem nie kupiłes tej maximy co była wystawiona na gratce? :wink: Nie wiem czy była na gratce ja swoją wyhaczyłem na otomoto (srebrna z uszkodzonym tyłem). Dlaczego pytasz ? Znasz to auto ? :-k [ Dodano: Sro 06 Wrz, 2006 22:03 ] średnia prędkość. wszystko kasujesz przytrzymujac przycisk BC bodajze. Do tego że kasuje przez przytrzymanie już doszedłem , ale do głowy by mi nie przyszło że to średnia prędkość a w senatorze miałem to samo ](*,) DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 4. econ sluzy tylko i wylacznie to grzania samochodu, natomiast auto do chlodzenia Wacu toć to nic innego jak wyłaczenie klimatyzacji. Wciskajac Econ klima sobie odpoczywa a w ruch idzie zwykly nawiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Wacu toć to nic innego jak wyłaczenie klimatyzacji. Wciskajac Econ klima sobie odpoczywa a w ruch idzie zwykly nawiew. dokładnie tak jest 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dzięki wielkie Dużo się dowiedziałem myśle że reszta "wyjdzie w praniu", a jak by co to się odezwe. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi