Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przycisk świateł awaryjnych !!! nie świeci P11 2.0TD Wagon

Gość konopnicki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość konopnicki

Czy ktos moze mi powiedzieć:

Czy po włączeniu świateł, "przycisk włączania awaryjnych swiateł" powinien sie podświetlić?

U mnie nie swieci, i nie wiem czy tam sie wymienia żarówkę, czy nie.

Nie chcę grzebać by cos nie popsuc.

Prosze o info.

witam

ja mam p11 i umnie przycisk od awaryjnych jest poswietlony ale juz chyba z 3 razy wymieniałem tą żaróweczkę musisz czyms płaskim zdjąć dekielek z przycisku ten z trójkącikiem pod spodem jest taka malutka żaróweczka w takiej gumowej oprawce

najlepiej wziać pincetę i ją delikatnie wyjąć następnie też pincetą wyjąć żaróweczkę z oprawki ja te żaróweczki kupuję w sklepie z częściami elektronicznymi kosztują ok 0.80 gr

w pozostałych przyciskach sa tesame żaróweczki.życzę miłej zabawy przy wymianie :wink:

Gość konopnicki

Czy masz wersję po liftingu? Moja Primera P11 2.0TD wagon jest z roku 2000. I nie ma wbudowanego radia.

Wole sie upewnić czy masz też taki wóz by cos nie zepsuć.

Czy masz wersję po liftingu? Moja Primera P11 2.0TD wagon jest z roku 2000. I nie ma wbudowanego radia.

Wole sie upewnić czy masz też taki wóz by cos nie zepsuć.

Czyli masz taki przycisk jak darek 2, zastosuj się do jego porady. W niektórych p11 144 nie było wbudowanego radia :cry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...