Gość konopnicki Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Czy ktos moze mi powiedzieć: Czy po włączeniu świateł, "przycisk włączania awaryjnych swiateł" powinien sie podświetlić? U mnie nie swieci, i nie wiem czy tam sie wymienia żarówkę, czy nie. Nie chcę grzebać by cos nie popsuc. Prosze o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Jak masz przycisk wbudowany w radio to on nie świeci :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek 2 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 witam ja mam p11 i umnie przycisk od awaryjnych jest poswietlony ale juz chyba z 3 razy wymieniałem tą żaróweczkę musisz czyms płaskim zdjąć dekielek z przycisku ten z trójkącikiem pod spodem jest taka malutka żaróweczka w takiej gumowej oprawce najlepiej wziać pincetę i ją delikatnie wyjąć następnie też pincetą wyjąć żaróweczkę z oprawki ja te żaróweczki kupuję w sklepie z częściami elektronicznymi kosztują ok 0.80 gr w pozostałych przyciskach sa tesame żaróweczki.życzę miłej zabawy przy wymianie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopnicki Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czy masz wersję po liftingu? Moja Primera P11 2.0TD wagon jest z roku 2000. I nie ma wbudowanego radia. Wole sie upewnić czy masz też taki wóz by cos nie zepsuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czy masz wersję po liftingu? Moja Primera P11 2.0TD wagon jest z roku 2000. I nie ma wbudowanego radia.Wole sie upewnić czy masz też taki wóz by cos nie zepsuć. Czyli masz taki przycisk jak darek 2, zastosuj się do jego porady. W niektórych p11 144 nie było wbudowanego radia :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.