Gość HAGHI Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Mam problem, autko mi padlo w czasie jazdy, a mechanik powiedzial mi ze to wina sterownika w pompie paliwa, naprawa ma kosztowac okolo 3,5 tys zł. Mial moze ktos taki problem, bo nie wiem co robic, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Pojedź do serwisu boscha.Cały układ jest w/w producenta-tam nie naciągną Cię z pewnością na niepotrzebne koszty.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HAGHI Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 wlasnie tyle wycenili w bosh-u, a ta cena troszke mnie przerazila, bo to jest naprawa sterownika a nie wymiana ale dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ale mam pytanko- czy to jest naprawa sterownika silnika czy procesora na pompie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Mam problem, autko mi padlo w czasie jazdy, a mechanik powiedzial mi ze to wina sterownika w pompie paliwa, naprawa ma kosztowac okolo 3,5 tys zł.Mial moze ktos taki problem, bo nie wiem co robic, pozdrawiam Cyba zostaje koledze tylko szrocik albo allegro :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HAGHI Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 jak mi powiedziano to naprawa sterownika, szukalem na necie ale nic niemoglem znalesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 jeśli chodzi o naprawę sterownika silnika to będąc w diagtroniku powiedziano mi ,że sterownik jest prawie taki sam jak w audi.Oni tam sporo rzeźbią ze sterownikami więc może też ci go naprawią.Jeśli się nie uda to kup gazetę giełda samochodowa i przewrtój ogłoszenia z częściami do nissanów- napewno coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.