gregor Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Czy kokpit ze 100NX będzie pasował do N14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarsar Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Powinien pasować,pewnie ma takie same punkty mocowania.Przeciez w Sunny kombi jest wnętrze z NXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Jak patrzyłem teraz na zdjęcia z nx to deska rozdzielcza jest taka sama jak w n14 boczki drzwi się różnią tylko nie wiem jak wygląda tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Właśnie tak sobie siedzę i dumam nad tym kokpitem. Mocowania mogą być takie same tylko różni się wyglądem zewnętrznym. Kiedyś na allegro widziałem kokpit z NX-a chyba za 70 zł :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Porozmawiaj z ENDRIU WAWA on ma części od 100nx może coś ci poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.