Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

problem z oparciem fotela kierowcy

Gość jacekb

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie , mechanizm odpowiedzialny na polozenia oparcia fotela to łańcuszek metalowy i platsikowe kółka , ktore wlasnie sa lipne i chyba nie ma za bardzo jak ich naprawic - pozostaje wymiana , ewentualnie wymiana calego fotela i stad pytanie - czy wiecie moze czy fotel z primery bedzie pasowal do sunny ? lub czy ktos mial podobna przypadlosc i wpadl jak to naprawic ? Problem jest tego typu ze nie mozna ustawic fotela w pozycji pionowej a jak sie ustawi to nie trzyma pionu bo pod naciskiem plecow cofa sie oparcie do tylu ....

ewentualnie czy ktos ma na sprzedasz fotel w razsadnej cenie od sunny n14 gti , primery GT,czy tez 100nx , poprostu takie ktore zapewnilyby dobre trzymanie boczne , i by pasowaly do sunny n14 badz tez mechanizm oparcia do fotela od sunny....

ps: skorzystalem z opcji szukaj

ja mam lepsze pytanie czy, pasuje fotel z toyoty camry do nissana sunny, bo mam okazję takowy w prezencie dostać wydaje się o wiele wygodniejszy:)....czy ktoś robił juz podobne przekładki???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...