Gość kania Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 witam, czy są wogóle do kupienia białe migacze boczne do P11.144? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Tak oczywiscie ze sa ja takowe posiadam poszukaj na gieldzie. pozdr AP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kania Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 a ja już myślałem, że jak nie ma na Allegro to nie ma takich wcale. W niedziele jade na giełde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 pasują od skyline'a poza tym dostępne są na ebay'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kania Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 po prawie miesiącu szukania po aukcjach, giełdach i sklepach wymiękam. Nie mogę białych migaczy nigdzie kupić. Może Wy macie jakiś namiar na sklep ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.