Gość Buszo Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Mam problem z działaniem obrotomierza tzn. po uruchomieniu silnika nie działa a zaczyna działać dopiero po przejechaniu kilkunastu kilometrów(nie ma reguły ile) i działa aż do momentu zgaszenia silnika.Problem nie występuje za każdym razem.Gdzie szukać usterki?Dzięki i POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faraonpoland Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Buszo.Ja mialem to samo.Rozebralem licznik i dostalem sie od frontu do wskazowek.Niewiem jakimcudem ale byla luzna.Poprostu ja wcisnolem i jest ok.Ale to było w moim przypadku.Na biegu jałowym nic niewskazywalo.Dopiero jak deplem gaz to wskazowka zaczeła dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Tez bym stawial na usterke w zegarach albo brak styku w nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Buszo Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Styki już w liczniku sprawdzałem ale sprawdzę jeszcze tę wskazówke.Dzięki. [ Dodano: Nie 22 Kwi, 2007 09:32 ] No i nareszcie działa ten obrotomierz po wielu bólach-poprawiłem wszystkie luty na płytce od obrotomierza i pomogło. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.