Gość MacKo Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Witam... ponieważ każdy z nas ma różne radia czasem bez instrukcji a tu się okazuje ze są jakieś tajemnicze skróty i... nie wiadomo po co... spróbujmy je razem rozwiązać. na początek takie dwa któryh znaczeni nie znam (radio SONY) ATA i ATT - do czego to słuzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 To ze strony SONY ATA (Automatic Tuner Activation - automatyczne włączanie radia) Powoduje automatyczne włączenie radia podczas przewijania taśmy do przodu lub do tyłu i podczas zmiany płyty CD/MD. TEL ATT (Telephone Attenuate — wyciszanie dźwięku przytelefonowaniu) Powoduje automatyczne zmniejszenie głośności urządzenia podczas odbierania lub nawiązywania połączenia. a to link: http://www.sony.pl/view/ShowProduct.action...y=ICA+CD+Tuners kilknij napis słowniczek POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Yaroo, thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 SPOX też o tym sie przed chwilą dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 ja mam "obcykanego" pioneera więc jakby ktoś coś chiał to pytajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 a to link: http://www.sony.pl/view/ShowProduct.action...y=ICA+CD+Tuners kilknij napis słowniczek mam wlasnie te radio ;p att to za***ista funkcja strasznie przydatna bo zeby z maxa nagle sciszyc to trza troche poczekac a tak cyk i juz jest cicho =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MatMM Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Mute to prawie dokładnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 TEL ATT - jest wyprowadzone kablem do kostki ISO, by podlaczyc do zestawu glosnomowiacego (zazwyczaj, ale widzialem tez w guziku ) MUTE - zazwyczaj jest w guziku (calkowite wyciszenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 MacKo, ja mam pionka 1900r i ni kija nie umiem wyciszania dla telefony rozkminic wogole nie wycisza jak dzwonie lub odbieram na postoju oczywiscie :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 And482, a podłaczyłeś tel pod radio ?? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 nie :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 To ja zapytam od czego jest w radiu pionner przycisk TA/-AF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 TA - informacje drogowe (o ile jakaś stacja nadaje takowe) AF - czy automatyczne strojenie (a dokładniej dobieranie częstotliwości dla danej stacji podczas jazdy) ... czyli słuchasz jednej stacji gdziekolwiek jedziesz... wyłącz funkcję i jedź w trase - zobaczysz ze stracisz "zasięg" stacji nie dotyczy RM :diabel2: (ona nadaje nawet bez AF i anteny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi