Gość piter-urs Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Załóż TOKICO japońskie na pierwszy montaż.NISSAN ja mam P11 Z 98r zakładał MONROE u mnie przód jeszcze fabryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Załóż TOKICO japońskie na pierwszy montaż.NISSAN ja mam P11 Z 98r zakładał MONROE u mnie przód jeszcze fabryczny. Ja chciałem kupić Tokico na tył do WP11 , nigdzie nie znalazłem .Na przodzie właśnie mam Tokico . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter-urs Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 B)Spróbuj tu jak chcesz.Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brow4r Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam... Odświeżę temat. Primera WP11 98 r, amorki po wymianie auto dalej siedzi, trzeba wymienić sprężyny. Panowie co polecicie ? Chodzi mi o porządne sprężyny, żeby autko przy 5 osobach i bagażu nie ciągnęło tyłka po ziemi, może jakieś dodatkowe dłuższe odboje ? Wspominane tokico są nie osiągalne. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 odradzam Monroe... zakladalem pol roku temu, moj mechanik mi je odradzał, ale wygrała cena... dzisiaj zaluje. nie zrobilem na nich anwet 10 tys, chcialbym zalozyc u siebie KYABA ale... slyszalem ze gazowe na polskie drogi sie nie nadaja... lepiej olejowe, jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brow4r Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 AMorki mam KYB gazowe wsadzone, pytanie dotyczy sprężyn i ew. odbojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxdamian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Jeśli amorki do japońca to tylko KYB, takie moje zdanie. Co do podróbek wystarczy patrzeć gdzie produkowane. Wszystko jest na opakowaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brow4r Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 No Panowie pomóżcie, naprawdę nikt nie wymieniał spreżynek ? KYB będą dobre ? Czy może macie coś sprawdzonego w niższej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 U mnie na szafie leżą i czekają na cieplejsze dni do zamontowania K+F, ponoć dobre a na pewno bardzo dobre w tej cenie, po zniżkach mnie wyszło 104 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldekmagda Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ja polecam amorki kayaba sam założyłem i jest ok a jeśli ktoś może mi pomóc jak chociaż trochę podnieś zawieszenie tylne nissanka primery kombi bo trochę siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martawojt Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 tak sobie czytam forum i robię przymiarkę do wymiany tylnych amorków .JESTEM CIEKAW W JAKIEJ CENIE są u Ciebie oczywiście kayaba .tylu bzdur o primerach można tu znaleźć ale to się chwali w Polsce jest b. dużo poetów więc niech tworzą.Ja zjeżdżam już trzecią (p10,i dwie p11) i ciągle się uczę martawojt@tlen.pl odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi