Gość Pablo_Snk Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Witam, szukałem na forum, ale nie znalazłem by ktoś poruszył temat amortyzatórów na forum, a raczej najleprzej firmy zajmującej się produkcją amorków. Może źle szukałem. Wiec jakie wy proponujecie amorki tylne do micry 1.3 '93 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Może nie na dokładnie na tamat micry ale chyba jest przyklejony temat "amortyzatory" w poradach eksploatacyjnych. Może tam znajdziesz jakieś wskazówki. A generalnie zapewne przeważająca ilość głosów będzie za Kayabam.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 ja jestem za MONROEM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 A generalnie zapewne przeważająca ilość głosów będzie za Kayabam.i KAYABA jedne z najlepszych :!: Gdzieś czytałem(chyba na naszym forum,że w sklepach można spotkać chińskie Kayaby(tzn made in china) . Jak będziesz kupował mają być made in JAPAN :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 KYB... czyli KaYaBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Kayabe mam w astrze i też sobie chwale myśle że kupie je Wielkie dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Ja mam sachs Advantage i nie narzekam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Kayabe po znajomości za 150zł mam na miejscu, raczej nigdzie konkurencyjnej ceny nie znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 KYB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 KYB, MONROE, TOKICO, SACHS, PARAUT 2 lata gwarancji, bez problemow a jak cos to wymienia jezeli byl wadliwy JC, HART, 4MAX, PREMIUM, ALKO, CORV i inne tego typu zdaleka od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Pablo_Snk hmm mozesz mi powiedzic za ile mialbyś komplet tj amorki na przód + tył. bo mnie sie szykuej wymiana kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krrizz Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ja mam tanio do obrzenienia KYB do N15 na przód NÓWECZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 prawie..... jak k11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ADEX, Niestety nie wiem ile kosztują na przud i tył, mnie na tył wynosi do 160zł KaYaB-y Jeśli Cię interesuje koszt tylnych to moge popytać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi