Gość patrycjusz Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Witam wszystkich. Podczas jazdy - niezaleznie od jej predkosci - wkladam 5 bieg i po jakis 5 sekundach delikatnie zgrzyta i wypada... co zroic? jezeli moglby mi ktos poradzic bede wdzieczny... Pozdrawiam, Patrycjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Kolego - TEN temat był wałkowany na tym forum wielokrotnie... uzyj wyszukiwarki i słów 5 bieg, skrzynia biegów... w każdym razie bez remontu sie nieobejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrycjusz Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Szukalem ale nie znalazlem nic, jest ze wyskakuje 1 bieg ale to chyba w micrze czy w czyms...Jezeli moze ktos cos pomoc, bede wdzieczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 :roll: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...t=bieg+wysakuje http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...=bieg+wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrycjusz Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Dzieki serdeczne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 wal na priva,jesli jestes z okolic wawy to podam namiary na goscia w siedlcach, który to naprawia tanio i szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrycjusz Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 aro_prezes, jestem z Łodzi, do siedec mam "pare" kilometrow, jaki jest koszt takiej imprezy ze skrzynia?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mcgregor99 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 aro_prezes, jestem z Łodzi, do siedec mam "pare" kilometrow, jaki jest koszt takiej imprezy ze skrzynia?pozdrawiam Doczytaj troszkę zanim rzucisz błaganie o pomoc.. :grin: ....choćby ten temat tylko powyżej !! Linków masz tu kilka i cena pada kilkukrotnie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.