Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[Figaro]

Gość NisSun

Rekomendowane odpowiedzi

Podobne fury buduje też firma Mitsuoka LINK

Modele te są zazwyczaj na bazie Nissana March (micra)

Tutaj też kilka zdjęć LINK

U nas te modele raczej trudno osiągalne

POZDRO

[ Dodano: Czw 14 Wrz, 2006 18:57 ]

Ten Nissan Figaro.Ciekawe oryginalne autko

Jakiś czas temu to autko "gościło"w TOP GEAR.Clarkson z,kolesiami zachwalał jego stylistykę wzorowaną na lata 60te.O ile dobrze pamiętam to była tylko mała seria ,która podobno rozeszła się na pniu :( ,i oferowana tylko w wersji z kierownicą po prawej stronie(jako że Japończycy też tak jeżdżą) Mnie też się ono podoba-w końcu to NISSAN :D

• 2 tygodnie później...

ja widziałem, pierwszy raz chyba w jakimś niemieckim programie, sobie facet jeździł po berlinie z kierą po złej stronie :)

ja bym chcial dobrac sie do takiego figaro zbudowanego na bazie k10... siedzi tam silnik MA09 930cm Turbo jakies 70 cos kucy.... idealnie podszedłby do zwyklej k10 :>

• 1 miesiąc temu...

kolego soul... figaro to nie march ST... tam nie siedzi MA09ERT (930ccm) tylko MA10ET (987ccm), ktory ma 76KM... gdybym mial juz sie decydowac na swap silnika na cos tak zadkiego to chyba bym sie wolal rozejzec juz za ST... albo poszukalbym E15ET z Cherry Turbo... wszystko to tak rzadko spotykane ze pierwsza awaria i kibel 8)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...