Gość NisSun Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Bardzo mi się podoba ten Nissan Nissan Figaro - look Widziałem je w Londku - oczywiście z kierownicami po niewłaściwej stronie. Ciekaw jestem czy można dostać wersję z kierownicą po "normalnej" stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Podobne fury buduje też firma Mitsuoka LINK Modele te są zazwyczaj na bazie Nissana March (micra) Tutaj też kilka zdjęć LINK U nas te modele raczej trudno osiągalne POZDRO [ Dodano: Czw 14 Wrz, 2006 18:57 ] Ten Nissan Figaro.Ciekawe oryginalne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miś jogi Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Jakiś czas temu to autko "gościło"w TOP GEAR.Clarkson z,kolesiami zachwalał jego stylistykę wzorowaną na lata 60te.O ile dobrze pamiętam to była tylko mała seria ,która podobno rozeszła się na pniu ,i oferowana tylko w wersji z kierownicą po prawej stronie(jako że Japończycy też tak jeżdżą) Mnie też się ono podoba-w końcu to NISSAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 potwierdzam ze nigdy nie bylo ich na rynek inny niz japonski a szkoda bo autko cudne! no i silniczek 1.0T - bajerek ze hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Widziałem to auto w Londynie i jest naprawdę super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 ja widziałem, pierwszy raz chyba w jakimś niemieckim programie, sobie facet jeździł po berlinie z kierą po złej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 ja bym chcial dobrac sie do takiego figaro zbudowanego na bazie k10... siedzi tam silnik MA09 930cm Turbo jakies 70 cos kucy.... idealnie podszedłby do zwyklej k10 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 kolego soul... figaro to nie march ST... tam nie siedzi MA09ERT (930ccm) tylko MA10ET (987ccm), ktory ma 76KM... gdybym mial juz sie decydowac na swap silnika na cos tak zadkiego to chyba bym sie wolal rozejzec juz za ST... albo poszukalbym E15ET z Cherry Turbo... wszystko to tak rzadko spotykane ze pierwsza awaria i kibel 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Trzeba napisac podanie do ministra transportu o wydanie zgody na zarejestrowanie autaa z lewa kierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.