Gość faraonpoland Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Witam wszystkich.Czy ktos mi pomoze.Jak w temacie mam zamiar założyć filtr stożkowy.Jednak mam problem.Jak zdejme pokrywe filtru to wprost do silnika idzie maly filterek.Jesli zaloze STOZKA to jakie rozwiazanie jest do tego malego filterku.Nieznam sie zabardzo wiec prosze o pomoc.MOZE ktos ma jakies foty.Moje gg 5724623 jestem przewaznie niewidoczny ale mozna pisac.Z gory dzieki za pomoc Juz sam znalazlem poprostu musze miec uklad dolotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Kolego, po 1: korzystaj z opcji szukaj po 2: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2732 po3: Niewiem czy dobrze rozumuje ale ten mały "filterek" to chyba chodzi Ci o przepływke?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faraonpoland Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Dzieki MARINS.Wiesz jestem nowym uzytkownikiem i szukanie mi zabardzo niewychodzi.Dzieki za foto, ale wczoraj nie zaznaczylem ze chodzi mi o uklad do almery.Ale wiem mniejwiecej jak to wykonac.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 W tym linku ci Ci podalem masz 24 strony odnosnie stozków dolotu itp.Sa tam rowniez zastosowania co do almy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faraonpoland Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 WIELKIE DZIEKI [ Dodano: Nie 17 Wrz, 2006 11:14 ] Witam ponownie.Gdzie mozna kupic uklad dolotowy do Almy 96. 3 drzwiowej.NA ALLEGRO BRAK. Albo chociaz sama rurke aby podłaczyc przepływke??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.